Afspraak maken

BALLONVAREN

AFSPRAAK MAKEN

U kunt telefonisch, SMS, WhatsApp of via email een datum reserveren. Bij uw reservering kunt u gelijk doorgeven over welke woonplaats of omgeving u graag een ballonvaart wilt maken. U kunt ook op de website een startlocatie en datum kiezen.


Na uw reservering ontvangt u van ons een bevestiging met informatie over uw ballonvaart. Op de gereserveerde dag ontvangt u altijd een SMS-bericht met de meteogegevens en informeren wij u over uw ballonvaart. Hierdoor hoeft u niet thuis te wachten maar kunt u onderweg uw SMS-berichten bekijken.


Ballonvaren is een weersafhankelijke activiteit waardoor tijden kunnen zijn aangepast aan de omstandigheden. Maar geen zorgen, wij informeren u tijdig zodat u op tijd kunt zijn voor uw ballonvaart.


Het is van groot belang dat u tijdig op de afgesproken verzamellocatie bent.


De verzamellocatie is rechtstreeks naar de opstijglocatie of Sjakies Ballonnerie in Moordrecht. Vanaf Sjakies Ballonnerie kunt u in onze passagiersbusjes meerijden naar de opstijglocatie.


Sjakies Ballonnerie is een gezellige ontvangstruimte van Aerostat ballonvaarten. Passagiers kunnen hier voor aanvang van de ballonvaart genieten van een hapje

en drankje. Foto's uitwisselen met medepassagiers en vragen stellen aan de

piloten en stewards.

Uiteraard zijn de uitzwaaiers ook van harte welkom.

WINNAAR HET BESTE BALLONVAARTBEDRIJF IN ZUID HOLLAND 2019

Al 8 jaar op rij het beste ballonvaartbedrijf in Zuid Holland en daar zijn wij ontzettend trots op!