Reviews

REVIEWS GOOGLE 

4.7 73 reviews

M. v. W.


  Deze onvergetelijke ballonvlucht kregen we cadeau van Sortimo.

  Erg spannend vond ik het, echt een avontuur. We werden bij Aerostat ontvangen in een gezellige ruimte met iets te drinken en lekkere broodjes. Eenmaal op lokatie hadden we zeer helder weer. Geweldig om zo snel de lucht in te gaan met zo'n indrukwekkende ballon.We bleven anderhalf uur in de lucht en konden half nederland onder ons zien liggen! Prachtig!!!! De landing was spectaculair en voelde als een thriller maar dat kan ook komen door de gesproken 'ondertiteling' van onze piloot die het als cliffhanger heel goed gedaan zou hebben. Alle deelnemers kregen champagne (of water op verzoek) om de luchtdoop te vieren. Terug bij Aerostat kregen we een borrel met snacks. Top!!!

  Richard Krommendijk


   Wat hebben wij genoten! Van begin tot eind is alles tot in de puntjes verzorgd. Hier doen ze nog echt hun best om de passagiers de avond van hun leven te beleven. Zelfs onze achterblijvers werden zeer netjes door de crew naar de landing gebracht en mochten een glaasje champagne meedrinken om te proosten. Ik zou zeggen tot ziens en ga zo door!

   Groetjes, Richard en Marieke

   Karin Dekker


    Wat hebben wij geweldig genoten van de ballonvaart. Het uitzicht, de ervaring, de piloot en het ballonteam......ONVERGETELIJK! Ontzettend bedankt namens Familie Dekker! Wij komen zeker nog eens terug

    Richard Holt


     Hele leuke ervaring en zeer vriendelijk personeel.

     Mathilda van Rodijnen


      Superrrrr gaaf was het!

      Tony T


       Een Ballonvaart bij Aerostat is niet alleen de tocht zelf maar een complete belevenis. Om half zeven moesten we verzamelen in het gezellige barretje en tevens ontvangstruimte waar de koffie of andere drankjes al voor ons klaar stonden. Begroet door zeer vriendelijke mensen voelden we ons direct op ons gemak. Gelijk tijd om de andere reisgenoten even te leren kennen.

       De piloot van de Ballon stelde zich ook voor en al snel was het tijd om per jeep in colonne te vertrekken naar een dichtbij gelegen grasveld alwaar de luchtballen en mand van een trailer werd gelost. De mouwen opstropen en direct aan de bak want de ballon moest uitgespreid worden over het veld. Eerst koude lucht werd gebruikt om de ballon op te blazen en later werd de brander ontstoken om de ballon te voorzien van de nodige hete lucht. Het instappen van de ballon ging vrij simpel en de mensen die een beetje hulp nodig hadden, kregen dat van alle kanten aangeboden. Al snel wilde de ballon opstijgen en hoe relaxed dat stijgen was, dat moet je echt beleven.

       Als snel bereikte we een behoorlijke hoogte en konden we zwaaiende mensen op de grond zien en zelfs horen. Verbazingwekkend is hoe goed je alles, als de propaanbrander niet aan staat, kunt horen. Een totaal relaxte vaart hebben we gehad met een schitterend uitzicht. Helemaal niet koud, want de brander en de hete luchtballon houden je warm.
       Heel veel aanwijzigingen gekregen van de piloot die voor alles de tijd nam en antwoord gaf op alle vragen. Uiterst professioneel.

       De zonondergang, de prachtige uitzichten over de dorpjes, landerijen en meren, echt iets om nooit meer te vergeten. Met behulp van de selfiestick en gopro camera prachtige foto's gemaakt, wat een plaatjes zijn het geworden.

       Zelfs de landing was perfect, en de boer op wiens land we geland waren kwam nieuwsgierig kijken en vond het een belevenis. Tijd om de ballon weer in te pakken dus de mouwen moesten weer worden opgestroopt.

       Na de landing kregen we een amusante toespraak en werden we benoemd tot baron en/of barones en met een glaasje bubbels en een handje vol zoutjes konden we direct even nagenieten.

       Iedereen ingeladen in de jeeps ging de weg retour naar het barretje waar we eerst werden ontvangen om nog even na te borrellen onder het genot van wat lekkere warme hapjes. Een diploma rond het avontuur af, en wat een geweldig avontuur is dit geweest.

       Ik wil weer !!!!

       Dank voor alle mensen die zich hebben ingezet voor deze onvergetelijke ballonvaart, dit blijft voor altijd in mijn geheugen als een zoete herinnering!

       Ik raad het iedereen aan!!!

       Conny Grund


        Als cadeau voor mijn komende 50e verjaardag kreeg ik de ballonvaart. En wat een geweldig cadeau. De bedoeling was varen over de Hoeksche Waard, maar ja de wind laat zich niet sturen, dus op 8 september opgestegen in Papendrecht voor een vaart richting Lekkerkerk, over de Lek. Door het wegvallen van de wind is dat niet gelukt en zijn we geland in Streefkerk. De tocht was schitterend, door de warmte konden we ver kijken en ik heb genoten van de hele tocht. De landing door onze piloot Harry was gewoon een hele mooie zachte landing, netjes rechtop, geen vuiltje aan de lucht....

        De automobilisten op de weg bij Streefkerk wil ik wel hartelijk bedanken voor het stoppen, want nou ja de ballon kwam van rechts ... al met al een super ervaring en voor herhaling vatbaar.

        Rinus Verhoek


         De ballonvaart vonden we gewéldig! We hebben supergenoten! Niet alleen van de ballonvaart, maar óók van de goede piloot Harry, van de gezelligheid van de andere ballonvaarders, maar ook van het ontspannen en ervaren team. We vonden het erg leuk dat we niet alleen met de ballon konden varen, maar overal bij werden betrokken. De duidelijke uitleg bij de opbouw, de interessante weetjes onderweg en het met elkaar weer opruimen van de ballon, maakt het een avondje uit! De leuke afsluiting met het uitreiken van de certificaten met bijbehorende champagne, maakte het plaatje af voor ons! Hartelijk bedankt voor alles en we zullen dit zéker doorgeven hoor!

         WINNAAR BESTE BALLONVAARTBEDRIJF IN ZUID HOLLAND 2021

         Al 10 jaar op rij het beste ballonvaartbedrijf in Zuid Holland met een 8.9 en daar zijn wij ontzettend trots op!